Metal muziek en oordelen

Het valt me op dat mensen vaak een bepaalde mening hebben over Metal muziek en de mensen die hier van houden. De muziek zelf wordt bestempeld als hard, agressief en duivels. De mensen die hier van houden moeten dan wel erg depressief, agressief, duister, en zwaarmoedig zijn. Of misschien blijven hangen in hun Puberteit, hoor ik ook wel eens.

Juist toen ik mijn hart opende kreeg mijn passie voor Metal weer de ruimte. De ervaring die ik heb bij de meeste bekende metal bands zoals Epica, Moonspell, Eluveitie, Orden ogan, Xandria en velen meer, is juist compleet het tegenovergestelde van wat de menigte denkt.

Het publiek en de band zelf is in complete Harmonie. De passie die de bands delen voor hun “Eigen gecreëerde” muziek straalt de hele zaal over. Door mijn leven heen heb ik vele bands gezien en aangevoeld. Maar de puurheid die juist, de Metal bands en het publiek samen uitstraalt en overbrengt, heb ik nog nooit eerder ervaren. Het voelde als thuiskomen in een wereld waar je samen in verbinding staat en jouw passie voor muziek kunt delen op een manier die vanuit je diepste wezen komt.
Daarnaast de complete overgave aan deze muziek. Iedereen straalt, iedereen beweegt en bij iedereen ervaar ik de passie en overgave van emoties die bedoeld is in dit leven. Samen deel je iets unieks en dat is goed te merken.

Wat ik nu vooral mooi vind is dat ik volledig mezelf kan zijn. Ik ben niet alleen een Metal fan, een Medium, een Moeder, een Muzikant of een Gevoelig en intens persoon. Ik ben mezelf en kennelijk erg veelzijdig. Ik hou van uitersten en heb geen beperkingen meer. Ja ik heb in mijn huis zowel Boeddha’s als Doodskoppen en Draken staan. Waarom zou ik een stijl moeten kiezen als ik alles mooi vind. En mijn klanten zijn inmiddels wel gewend aan mijn Epica shirts en skulls. Wat ik juist merk aan de mensen die voor een reading komen, is het feit dat ze zich sneller op hun gemak voelen door mijn eigenheid en openheid.

Mijn les aan iedereen is;
Verstop je nooit meer voor jezelf. Spiritualiteit vanuit de oudste tijd ging erom dat we vanuit ons eigen unieke zijn, een verbinding aan konden gaan met ieder naast ons en de wereld. Onze uniekheid is de sleutel tot een samenleving die draait en groeit. Samenleving (samen leven)……is een bundeling van krachten. Samen sta je sterk en verbinding komt voort uit ieder zijn unieke zelf. Wees trots op wie je bent en laat jezelf zien….

Knuffel voor iedereen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Agenda overzicht
  • No upcoming events
AEC v1.0.4
Recente reacties
Karima's tweets
Links