Waarom slechte dingen altijd bij goede mensen gebeuren

Waarom slechte dingen altijd bij goede mensen gebeuren

Een vraag die ik vaak voorbij zie komen in mijn praktijk en om me heen.

Dit is niet zoals het lijkt. Het probleem is dat het eerlijk in balans is maar het bij de goede mensen meer opvalt.
Een goed mens is puurder, opener, vaker onder de mensen en dus in iemand anders zijn of haar bewustzijn.
Het valt dan sneller op als een goed iemand iets slechts overkomt.
De emotie die we hier zelf bij hebben is veel sterker dan bij een slecht iemand.
Zijn verdiende loon denken we dan of er wordt niet over gepraat.
Bij een goed iemand gaat het als een lopend vuur de ronde. We gunnen die persoon namelijk beter.
Onrechtvaardigheid blijft langer in ons bewustzijn hangen.
We snappen niet waarom iemand die altijd goede intenties heeft, dan zo gestraft wordt.
Dit is niet de manier om dingen te bekijken.
Niemand wordt gestraft en karma draait om het uitwerken van levenslessen wat ook niks met straffen te maken heeft.
Een les die je blijft ontwijken komt steeds vaker en confronterender op je pad.
Als een dierbaar iemand overlijd of je word ernstig ziek dan is dat verschrikkelijk maar dit noemen we “het leven”.
God of het universum hebben hier niets mee te maken.
Niemand heeft gezegd dat het leven alleen maar mooi moet zijn of je je zo en zo moet gedragen naar de maatstaven
van de maatschappij om goede dingen te krijgen. Het leven gaat erom dat je dagelijks bewust bent van het feit dat jij de kans krijgt iets van jouw leven te maken. Vanuit zelf gecreëerde angst en vastgeroeste gedachtenpatronen stop je met leven.
Geniet van alles wat wel is in plaats van missen wat er niet is.
Besef dat je hebt gewonnen van 2 miljoen zaadcellen en jouw leven dan werkelijk heel bijzonder moet zijn.
We zijn uniek en juist deze uniekheid maakt ons in verbinding met anderen compleet.
Wij willen liever zekerheid, perfect zijn en piekeren ons suf als we ergens het antwoord niet op weten.
We willen alles maar begrijpen tot ons hoofd dus de hele intentie van het leven vergeet.

En dat is dat jij de enige bent die betekenis kan geven aan jouw leven en daar kan geen enkele kracht van buitenaf tegenop.
Maak elke dag de moeite waard zodat je later kan zeggen dat je werkelijk geleefd hebt.
Vergeef jezelf elke dag opnieuw. Wij mensen maken geen fouten.
We doen dingen met de beste intenties en dat is altijd goed.
Leef vanuit liefde, voel je vrij in je keuzes en leef in elk moment!!

2 Reacties op Waarom slechte dingen altijd bij goede mensen gebeuren

  • T.Huisman schreef:

    Iemand ze me dat ik het zware karma van een ander moest dragen en dat mijn persoonlijkheid gekaapt zou zijn. Mijn persoon staat nu in de schaduw van deze persoon. Die persoon is mijn zus. Mijn identiteit zou zijn opgelost en mijn omgeving zou mij manipuleren. Ik heb ook vaak te maken met tegenstanders die mijn omgeving aanvoelen en het zelfde vinden. medewerking willen ze niet geven dan dat ze mij eigenschappen toebedelen die mijn tegenstander heeft. Mijn zus heeft ook dierbare spullen van mij afgepakt en zei nog zo dit niet te doen maar deed dit toch. Terwijl ik deze zou grijpen hield mijn zus die bij mij vandaan. het waren spullen waar ik een dierbare emotionele herinnering aan had. Mijn zus gedroeg zich op alle mogelijke manieren vervelend. Dit speelde zich af in een afhankelijkheidsrelatie. Bij alles wat ik deed mislukte en kreeg telkens de zelfde antwoorden te horen van de omgeving. Ik dacht dit lijkt meer op plichtsverzuim dan je plichten na komen in een beroep. Dan lijk je meer op een ambteloos burger zonder staat van dienst. Het lijkt wel alsof iedereen verder komt en verdienen en ik niet en gaan ook nog met elkaar op vakantie en met vakantie en ik niet. Ik heb verder geen aansluiting met de samenleving of met groepen en mensen en leef helemaal afgesloten van de buitenwereld. Ik heb ook veel indringers gehad in bepaalde beroepsgroepen en die drongen dan je leven binnen zonder medeweten des persoons en tegen je wil in. Men wil zich nergens voor verantwoorden nadat wat men heeft misdaan en dat moet ik. Ze hebben geen denkraam en het is quatz en gezever wat ze zeggen. Het moreel wat ondermijnen en daar wat zitten voor het vertoon en niets doen en commanderen. Ze zullen wel zeggen met van loslaten nou daar heb je wat aan want dat soort antwoorden kan iedereen wel zeggen. Dan hebben ze nog niets gedaan en is dat zo bijzonder en speciaal. het is zoals zij dat willen en niet zoals jij dat wil en daarom vind ik het ook geen dienst en service.

  • T.Huisman schreef:

    Iemand zei ik dat ik al heel lang haunted of behekst zou zijn, en dat mijn omgeving mij zou manipuleren. Mijn persoonlijkheid zou gekaapt zijn om er z”n eigen ware karma mee af te lossen en heeft die van mij omgeruild. Het lijkt wel een persoonsverwisseling. wat ook vaak voorkwam is dat mensen je leven binnendrongen en dat zonder medeweten des persoons. Het lijkt wel alsof mijn identiteit is verweven. Ze willen vaak beter van je worden en ik heb het idee dat ik er niets mee opgeschoten ben. De omgeving geeft mij vaak de schuld van hoe mijn tegenstander is. Ik zou ook vervloekt zijn geweest en die vloek is in 2013 opgeheven. Ik zou een entiteit binnen in me hebben gehad die het hier onrustig maakte en er was ook een entiteit in huis. Ik zou volgens een medium een crisis hebben meegemaakt en recentelijk een blokkade en zei dit zou je bij mij nooit hebben gekregen. En dat klopt. Er traden zorgen op crisis en een blokkade. Ik heb diepingrijpende schokkende gebeurtenissen en dito uitspraken moeten ondergaan, Volgens iemand zou dit door de onrust komen die de entiteit teweegbracht. Iemand kan natuurlijk vastgelopen zijn in gedachtepatronen gewoonte patronen maar diegene bij wie ik kwam bezorgde mij zorgen en een crisis en een blokkade recentelijk. In medio 1990 ben ik eens naar gieles geweest en achteraf heb ik daar iets heel negatiefs over gelezen van dat diegene geldzorgen zou hebben en een royement bij de uitgever terwijl dit anders nooit het geval zou zijn. Ze konden er ook nog veel voor betalen voor een fatalistisch astroloog die zich zelf zeer interessant voelde. Anderen die bij een vakvereniging ingeschreven stonden zeiden dat die ethisch en technisch onverantwoord werkte. En zat niet bij een vakvereniging ingeschreven die de ethische code voorstond en je komt daar anoniem. Daarna kun je er niet op terug komen alleen als zij er beter van kunnen worden. Klachten willen ze liever niet horen dan dat zij bewonderd bewierrookt willen worden terwijl zij mensen clienten veel grief en leed hebben aangedaan en zei je dat dan zeiden zij dat je hun kwetste. Dit nadat wat zij misdaan hebben. het is alsof je recht op het hebben van een menig vrije meningsuiting wordt ontboden. het is met denkraam gezegd in een rede het heeft een betoog en het spreekt voor zich. Ze konden zich niet anders uitdrukken dan in schelden en dreigen. Dit nadat je zei wat waar en misdaan is. het had een aanleiding en het is alsof het geen aanleiding heeft en alsof zij alles kunnen maken en die ander niets. terecht dat mensen klagen en schelden want dat neemt niemand. Gemakkelijk aan geld komen en zich interessant voelen voordoen en onder de aandacht willen. Iemand die dit soort boosaardige pranks met mensen uithaalt moet er ook niet raar van opkijken dat je dan kwaaie telefoontjes krijgt. Daar is niemand van gediend en dan krijg je mensen wel kwaad. Ze speelden mij ook tegen elkaar uit. De ene speelde z”n rancune uit op die ander omdat er vroeger een akkefietje is geweest door een van hen. Die kaapte tijdens die lezingen klanten van hun af door te zeggen het voor goedkoper te doen en toen werd deze de deur gewezen. Daarna is er een vete door hun ontstaan. Deze probeerde die ene die op die lezing werd weggestuurd uit te spelen naar mij toe. Ik denk dat goede mensen vaak kwaad treft omdat ze zelf geen kwaad dragen. En omdat zij dat zelf niet dragen zien zij dat ook niet bij die ander. Zij zouden het zelf nooit bij die ander doen. Wat U niet wil wat u geschied doe dat ook een ander niet maar zo is niet iedereen. Wat deze mensen ook nog in zich hadden was laatdunkend over je uitlaten en neerhalen op uiterlijkheden en heel grof uitdrukken. Gieles heeft alles uit een boekje en doet aan vooroordelen met wat een piek in de publiciteit heeft gehaald en wat er maar op lijkt. Ze zijn heel arrogant en met een opgeblazen gevoel van eigenwaarde. Je kunt je ook niet zo maar ergens onkritisch mee inlaten. .Gieles deed ook aan toekomst voorspellingen en stond bekend als een fatalistisch astroloog. mensen die daar kwamen maakten schokkende dingen mee en raakten in paniek en ontreddering. Het gaat ten koste van goede mensen zij hebben die eigenschappen niet in zich en zij zouden dat nooit bij een ander doen. Sommigen denken dat alles maar kan inclusief de rechten van anderen met voeten treden. Dit trad onzichtbaar op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Agenda overzicht
  • No upcoming events
AEC v1.0.4
Recente reacties
Karima's tweets
Links