Huiszuiveringen

Energie

Soms kunt u het gevoel hebben dat er iets in uw huis aanwezig is of maakt u iets mee waarvan u het gevoel heeft dat het niet klopt en er niet hoort. Het zou negatief of naar aan kunnen voelen en u zou er last van kunnen ondervinden. Het kan een onprettig gevoel geven in uw eigen huis, wat ook de bedoeling kan zijn van de energie waar u last van heeft. Meestal wil deze energie u iets duidelijk maken en zal net zo lang aandacht blijven trekken tot er ook daadwerkelijk aandacht aan geschonken wordt. Vaak is het wel belangrijk om hiernaar te kijken, omdat het verschillende oorzaken kan hebben.

Geesten/entiteiten

Er kunnen namelijk geesten/entiteiten rond blijven hangen die denken dat ze hier horen of er kan een vervelende energie in huis rondhangen die toch wel nodig gezuiverd moet worden anders gaat het soms van kwaad tot erger. Je kan je ongemakkelijk gaan voelen in je eigen huis en zelfs wat angstig worden omdat je geen grip kunt krijgen op hetgeen wat er nu werkelijk is.

De huiszuivering

Bij een huiszuivering doe ik van te voren eerst een reading om te kijken wat er precies aan de hand is en als het entiteiten zijn dan zoek ik precies uit wat ze willen vertellen en waarom ze hier aanwezig zijn. Omdat dit meestal is wat ze willen krijgen ze op deze manier de ruimte om hun boodschappen kwijt te kunnen en vaak is dat al genoeg om verder te kunnen.
Ik kom aanvoelen in uw huis of er energie gezuiverd moet worden of dat er geesten/entiteiten nog aanwezig zijn die ik dan kan begeleiden naar het licht. Dit wijst zich vanzelf als ik eenmaal binnen ben.

Agenda overzicht

  • No upcoming events
AEC v1.0.4

Recente reacties

Karima's tweets

Links