Boek: Geef je kind een stem

Werkboek voor een opvoeding vanuit verbinding
van Karima Chafia

Over het opvoeden van kinderen zijn vele boeken geschreven. In veel van deze boeken staat vooral ‘hoe u uw kind zou moeten opvoeden’ centraal en daarnaast staan ze vol met theoretische benaderingen en lastig uit te voeren opvoedmethodes. Wanneer u vele methodes heeft geprobeerd en deze blijken allemaal niet te werken is dit zeer frustrerend voor een ouder en het kind wordt hierdoor alleen maar moeilijker te benaderen.

In ‘geef je kind een stem’ gaat u zelf samen met uw kind een opvoedboekje maken waarin jullie wensen, behoeftes en afspraken opschrijven. Stap voor stap gaat u alle denkbare omstandigheden, emoties en valkuilen bespreken met uw kind en de stem van uw kind speelt hierbij de belangrijkste rol. U zult versteld staan van alles wat uw wondertje diep van binnen voelt, waar het behoefte aan heeft en hoe makkelijk kinderen in u meegaan wanneer zij zich begrepen en betrokken voelen. Het is een heerlijke ervaring die de band met uw kind sterker maakt dan ooit tevoren!

Om het boek te bestellen klik hier.  Bent u niet in het bezit van een Creditcard of Paypal kunt u het boek bestellen via het contactformulier en stuur ik hem persoonlijk op.

  

 

 

12 Reacties op Boek: Geef je kind een stem

 • Wilco schreef:

  Het is een prachtig projectje geworden! Ik ben trots op je!
  Dat er maar veel mensen plezier van mogen hebben, ga zo door 🙂
  Dikke knuffel! 😉
  Wilco

 • Layla schreef:

  Ziet er goed uit, ben heel benieuwd naar je boek. Trots :))
  Liefs,
  Layla

 • Melanie schreef:

  Boek aangeschaft en het heeft me een handvat gegeven hoe ik met mijn kids aan het “werk” kan…een aanrader!!
  Karima ga zo door je bent een geweldig persoon.

 • Patrick Brinksma schreef:

  Lieve Karima,

  Ik kan me nog herinneren dat je mij over het boekje vertelde. Ik was meteen nieuwsgierig. Je wist me toen al te vertellen dat je het zou gaan opschrijven. Ik was dat deel alweer vergeten. No offense intended, ik vergeet veel dingen ;-). Ik zag je dus op twitter wel vermelden dat je met een boek bezig was, maar wist ik veel dat het dit boek was.
  Toen ik zag dat je een boek had uitgegeven, ging ik meteen kijken wat het was. En ik was prettig verrast. En toen besteld, direct bij jou. Maakt het allemaal toch net iets specialer. En dat heb ik geweten. Ik heb even moeten stoeien voordat ik de met plakband ingepakte envelop met het boek erin open had. ;-)))

  Ik heb het boek in 1 avond uitgelezen. En ik kan er veel over zeggen, maar het is perfect! Geen hoofdstukken lang geneuzel of feiten, en geen alinea’s lange uitwijding over spiritueel geneuzel. Precies de juiste mix tussen gevoel en praktijk. Top!

  En het boekje. Ik ga er aan beginnen. Eerst met mijn dochter, en misschien willen mijn kerels er ook aan geloven. Ik ben benieuwd. In ieder geval en aanrader!

  Geweldig gedaan lieverd! Xx

 • Sabrina schreef:

  Vandaag de dag zijn we zo druk met van alles. We gaan voorbij aan onze gevoelens en die van onze kinderen. Dit boek helpt om de verbinding terug te krijgen met je kind maar ook met jezelf. Heel bijzonder.

 • Sandra schreef:

  Lieve Karima,
  Ik heb je boek in 1 adem uitgelezen. Heel mooi en duidelijk verwoord. Het geeft me mooie inzichten.
  Ik ga binnenkort samen met mijn kinderen het werkboekje invullen, want ik vind hun stem heel belangrijk.
  Denk dat dit boekje voor ieder gezin een aanrader is.
  Dank je wel.
  Lieve groeten,
  Sandra

 • Jolanda van Buijtene schreef:

  Lieve Karima,

  Ik heb je boek met vol bewondering in 1 ruk uitgelezen.
  Wat een hoop herkenningspunten en handvaten.
  Ik ben hier zo ontzettend blij mee … ik ga van de week direct aan de slag!
  Joyce vond het tevens heel fijn bij jou en voelt zich enorm begrepen.
  Heel erg prettig.
  Supe bedankt … je bent een toppertje!!!

  Hele dikke knufff en veel liefs
  Jolanda

 • Marieke van Steenbergen schreef:

  Lieve Karima,

  Dank dat je je ervaringen met Selina met ons deelt via je boek.
  Ik vind het bijna jammer dat mijn meisje nog te klein is, zo motiverend is je boek.
  Duidelijk geschreven en de voorbeelden van Selina maken het af!

  Een absolute aanrader!!
  xx Mariek

 • Rob Molenaar schreef:

  Lieve Karima,

  Als redelijk belezen en ervaren ouder van twee zonen van 12 en 14 denk je “wat is er voor nieuws onder de zon” over het opvoeden van kinderen. Nou dat heb ik wel geweten. Ik heb je boek gisteren in één keer uitgelezen. Leuk en luchtig geschreven met veel van je eigen ervaringen erin verwerkt en veel voorbeelden zodat je jezelf ook in veel situaties met je kind herkent.

  Je denkt weliswaar als ouder vaak dat je wel weet hoe je je kind moet opvoeden maar het leereffect van het boekje van Karima is groot. Je kind een stem geven is je kind nog beter leren begrijpen terwijl het vanaf de geboorte en nog vele jaren daarna (lees ook puberteit) een enorme lichamelijke en geestelijke groei doormaakt. Die (af en toe) erg snelle groei, lichamelijk én geestelijk geeft een kind vaak veel onzekerheden. Daar oog voor hebben als ouder en daarbij de verbinding met je kind zoeken en vertrouwen en eigen verantwoordelijkheden geven, met het aangeven van belangrijke kaders/grenzen, zorgt ervoor dat je kind als een stabiel, gelukkig en leuk mens opgroeit.

  Je boek heeft mij ook werkelijk in een dag een gelukkiger mens gemaakt omdat ik de band met mijn kinderen zo belangrijk vind en die nog verder wil laten groeien. Je wilt uiteindelijk allemaal toch het beste meegeven aan je eigen kinderen. En Karima is heel goed geslaagd om in een boekje die boodschap en de juiste methodiek mee te geven. Petje af!!

  Een “must-read/must-have” voor iedere ouder, zowel moeder als vader!
  Liefs, Rob

 • Anita schreef:

  Hee lieverd,

  Dank je wel voor dit boek!!!
  We hebben grenzen jeetje wat zijn de Kids blij en trots en wij ook!!!
  Ze doen dingen uit zichzelf bv pap ik ga maar naar bed het is steeds laat van de week!!!!
  We bespreken de dag en weet je, ze kunnen praten ze durven het!! We vragen naar hun behoeftes en ze durven steeds meer!!

  Ik wil je bedanken voor dit boek het nieuwe begin is gestart en zal door blijven gaan.
  De rust die je nu al merkt bij ze, het er mogen zijn…
  Van uit het diepste van mijn hart dank!! Dat jij dit boek met Nederland Wil delen is een geschenk voor ieder kind en ouder die dit boek op zijn/haar pad krijgt!!

  Ik ben trots op jou, hou van jou, Dank lieve vriendin Karima

 • admin schreef:

  Je kan het boek ook bij mij bestellen of in mijn webshop http://www.gelukisgoedkoop.nl

  Liefs Karima

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Agenda overzicht

 • No upcoming events
AEC v1.0.4

Recente reacties

Karima's tweets

Links