Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
112 berichten.
Gwen heeft geschreven op 29 juni 2020 om 14:31
De afgelopen jaren een aantal keer een reading gehad van Karima. Mijn allereerste reading in 2015 was spot on! Karima wist heel goed te beschrijven in welk proces ik zelf zat en wat voor mij in het verschiet lag. Ik kan alleen zeggen dat de andere reading's ook spot-on waren. De reading's waren via mail maar ook aantal keer face 2 face. Karima is warm, invoelend en zoals gezegd weet zij de vinger op de zere plek te leggen. Mij heeft zij in ieder geval nieuwe inzichten gegeven en bevestiging voor hetgeen wat ik al dacht.
Stephanie uit Drenthe heeft geschreven op 2 januari 2019 om 13:14
Een prachtige Reading! Mooi dat Karima exact weet weer te geven wat er in je leven speelt en wat er in je om gaat. Heel bijzonder!
Naomi uit Delft heeft geschreven op 8 december 2018 om 16:58
Lieve Karima, Gister mochten wij van jou een mooie eye opening reading krijgen alles klopte wat je zei en k ga er zeker iets mee doen het was echt fijn en ergens toch heel powerfull dankjewel!! Liefs ❤️
Nassera uit Zandvoort aan zee heeft geschreven op 29 juni 2018 om 22:02
Lieve karima.. met smart wachte ik op mijn reading via mail! Ik ontving hem en was perplext... zo mooi.. krachtig, puur, als je in mij ziel keek! Een zwarte periode Waar ik in zat zag ik daar licht.. mooi goddelijk licht en rust.. door jou reading! Ik Kreeg mooie inzichten en omarmde mijn inerlijke kind en mijn kwestsbare ik! Maar nog mooier mijn intuitie en mijn kracht! Dankjewel karima voor jou reading en bless you!???
Hayer uit Den Haag heeft geschreven op 30 mei 2018 om 13:57
lieve Karima, ik heb via de mail contact met jou gehad. ik had veel behoefte aan iemand die bij mij binnen kan dringen en mijn helpt om allerlei vragen die ik heb te verhelderen. Nou dat is jou goed gelukt. jij bent tot mijn diepste gekomen. alles wat je aangaf klopt! door jou ga ik aan mijn zelf werken en meer vertrouwen hebben in mijn zelf en mijn dierbare! ik zeg het niet zo snel, maar jij hebt echt een gave! heel erg bedankt! liefst Hayer
Nicole heeft geschreven op 19 juni 2017 om 23:38
Lieve Karima, ik kwam binnen zonder verwachtingen maar alles wat jij voelde en zei klopte ... zonder dat ik het voelde rolde de tranen over mijn gezicht ... niet van verdriet maar omdat de energie door mijn buik tolde . Ik wist het allemaal wat je zei zocht ik naar bevestiging geen idee jij wist niks van mij. Mijn intuïtie daar moet ik op gaan vertrouwen. Dank je wel dat wat jij gezegd heb in het uur je ratelde maar door zo mooi naar mij toe heb gemaild. Een stuk papier met voor mij heel veel waarde en kracht wat ga ik dat stuk papier vaak lezen. Heel veel Liefs
Anoniem uit ZOETERMEER heeft geschreven op 8 maart 2017 om 17:24
Lieve Karima, Ontzettend bedankt voor al je hulp. Jij hebt echt gave. Xxxx S
Marcel uit Den Haag heeft geschreven op 18 februari 2017 om 11:04
Lieve Karima, dank je wel voor nu al mooie inzichten, tips en iets waar ik echt wat mee kan. Geen gezweef of vaag advies, maar 'down to earth' en direct zeggen waar het op staat. Ik verheug me erop de cursus bij je te volgen, zodat ik echt mezelf weer helemaal kan terugvinden, of zoals jij het zo mooi zegt: mijn plek in deze wereld ga vinden. Dank je wel en veel liefs!
Rafael uit Rotterdam heeft geschreven op 11 juli 2016 om 13:07
Lieve Karima, Jeroen en ik waren vorige week bij jou voor een reading die we cadeau kregen van mijn schoonzus. We zijn wel vaker bij een paragnost geweest, maar nooit eerder waren we zo aangenaam verrast door de dingen die je vertelde. Je begon meteen te vertellen en zó treffend en helder dat ik af en toe zelfs in de lach schoot zo van...???? hoe weet zij dat nou joh?! Het was een zéér verhelderende ervaring en waar we ook iets mee kunnen, een eyeopener zeg maar. Ga er zéker mee aan de slag. Dankjewel lieve Karima, ook voor het verslag dat je stuurde zodat we het op ons gemak nog eens door kunnen lezen want we kregen zo veel nuttige informatie, dat wanneer je thuis bent alles nog is rustig door kunt lezen omdat je sommige dingen even niet meer weet. Nogmaals...hartelijk bedankt voor alles!!! Veel liefs van ons, Jeroen en Rafael;)
Rafael heeft geschreven op 10 juli 2016 om 21:01
Lieve Karima, Jeroen en ik waren vorige week bij jou voor een reading die we cadeau kregen van mijn schoonzus. We zijn wel vaker bij een paragnost geweest, maar nooit eerder waren we zo aangenaam verrast door de dingen die je vertelde. Je begon meteen te vertellen en zó treffend en helder dat ik af en toe zelfs in de lach schoot zo van...???? hoe weet zij dat nou joh?! Het was een zéér verhelderende ervaring en waar we ook iets mee kunnen, een eyeopener zeg maar. Ga er zéker mee aan de slag. Dankjewel lieve Karima, ook voor het verslag dat je stuurde zodat we het op ons gemak nog eens door kunnen lezen want we kregen zo veel nuttige informatie, dat wanneer je thuis bent alles nog is rustig door kunt lezen omdat je sommige dingen even niet meer weet. Nogmaals...hartelijk bedankt voor alles!!! Veel liefs van ons, Jeroen en Rafael;)
Mariska uit Leidschendam heeft geschreven op 29 december 2015 om 17:20
Vlak voor de kerstdagen heeft Karima me een e-mail reading gegeven. Dit was een echt kerstcadeau. Treffend, duidelijk en een stap in een nieuwe richting. Ben er heel erg blij mee. En ga er zeker mee aan de slag.
Stephanie uit Drenthe heeft geschreven op 22 september 2015 om 21:32
Lieve Karima, ik was heel benieuwd naar de Reading op afstand. Zonder jou een vraag te stellen gaf jij precies weer wat er in mijn leven speelt. Heel bijzonder! Daarnaast was de informatie over mijn overleden schoonvader ook heel waardevol. Heel erg bedankt! Lieve groet, Stephanie
jozefien uit Apeldoorn heeft geschreven op 7 september 2015 om 19:47
Lieve karima Ook ik heb een reading van je mogen ontvangen over mijn moeder. Ze is helaas een paar weken geleden overleden. Dank je wel voor je mooie reading. Het geeft me wat meer rust in deze verdrietige periode. Liefs jozefien
Annemiek uit Frankrijk heeft geschreven op 31 augustus 2015 om 14:13
Ik heb deze maand ook een reading op afstand van Karima mogen ontvangen. De hele reading klopte van A tot Z, Alles was zo uitgefilterd en het was net alsog ik mezelf zat toe te spreken, het kwam rechtstreeks mijn hart binnen. Geen lang verhaal, maar alles zat erin, geen woord teveel.De chaos waar ik mee zit, werd overzichtelijk gemaakt, naar de dingen die echt belangrijk voor me zijn en ondanks de stagnatie met mijn huis, heeft ze me handvaten gegeven dat ik zelfs in die nare 'wachttijd' dingen kan oppakken om toch weer verder te gaan.. Ik heb al enkele keren eerder een medium geraadpleegd, en dat was lang niet altijd je van het, maar bij Karima kan ik zeggen dat zij een heel goed medium is, zo zijn er niet veel, en ik spreek uit ervaring. Daarom kom ik heel graag nog eens bij haar terug en bedank haar heel hartelijk. Lieve groet, AnneMiek.
Mirjam uit Rotterdam heeft geschreven op 25 augustus 2015 om 17:57
Een half jaar geleden heb ik een reading op afstand gekregen van Karima. Het verslag dat ik gemaild kreeg was treffend en daardoor ook confronterend. Er worden dingen benoemd waarvan je onbewust weet dat die spelen, maar waar je niet altijd raad mee weet. Karima schrijft het helder en liefdevol op, zonder oordeel, waardoor je er zelf ook liefdevol naar kijkt en jezelf weer beter leert kennen. Dat gaf een heel goed gevoel en ik wilde daarin verder groeien. Ik heb vervolgens de cursus "van weten naar ervaren" bij Karima gedaan en dat was super. Luisteren naar je innerlijke stem. Ook de vervolgcursus was een eyeopener voor mij. Ik heb er geleerd dat iedereen "dingen" kan voelen, zien en ervaren. De reading en cursussen van Karima hebben ervoor gezorgd dat ik niet alleen luister naar mijn intuïtie, maar er vervolgens ook naar handel. En daarnaast is Karima gewoon een fantastisch persoon!
Anita de Jongh uit Berkel en Rodenrijs heeft geschreven op 20 augustus 2015 om 22:33
Lieve Karima Oprecht, eerlijk, kloppend, recht in de kern. Zuiver. En prachtig medium pur sang. Je krijgt een boodschap mee waar je wat mee kan. Het helpt je ook echt verder. Je bent weer een stap verder. Gewoon een prachtige, zeer goede paragnost/medium.
Marieke heeft geschreven op 20 augustus 2015 om 17:43
Lieve Karima, Eerst kwam ik voor een reading voor mijn zoontje. Dit was zo treffend dat ik voor mezelf ook een consult heb aangevraagd. Zo kwam ik terecht bij jouw cursus. Na de beginnerscursus van weten naar ervaren ook de vervolgcursus gevolgd. Het is jammer dat het daarna ophield. Niet alleen de inhoud, maar ook zeker de persoonlijke aandacht die Karima geeft, heb ik als zeer prettig ervaren. Ik raad iedereen een reading of cursus bij Karima aan. Liefs Marieke
an heeft geschreven op 20 augustus 2015 om 16:53
je kent me door en door zonder mij ooit te zien of te horen. Alleen door mijn naam en mijn vraag kan je alles heel goed plaatsen en raad geven. ik lees je readings vaak na en dan kan ik dingen die je hebt uitgelegd begrijpen omdat het dan heeft plaats gevonden. Een echte steun.
Bonny uit Drachten heeft geschreven op 20 augustus 2015 om 15:32
20 aug 2015 om 13.30 Ik heb een reading gehad van karima, geweldig zo precies de spijker op z,n kop! Ze heeft me erg gesteund en geholpen waar ik mee zat. Nu kan ik weer verder en weet waar ik aan werk! Dankjewel Karima!! Liefs B
Tessa B uit Rotterdam heeft geschreven op 19 augustus 2015 om 12:16
Ik ben vorige week bij Karima geweest en ik ben superblij dat ik dit gedaan hebt want ik worstel al jaren met een vraagstuk waar ik echt niet uitkwam, het overheerste mijn leven. Karima heeft me antwoorden gegeven waar ik zo lang naar op zoek was. Nu moet alles op me inwerken en ik moet mijn oude overtuigingen loslaten. Karima is heel oprecht en wil echt mensen helpen, ze is echt super ik ben heel dankbaar dat ze me heeft geholpen!

Agenda overzicht

  • No upcoming events
AEC v1.0.4

Recente reacties

Karima's tweets

Links