Opleiding

Aura/chakra reading

Naast intuïtieve ontwikkeling heb ik de opleiding Aura/Chakra reading gedaan, omdat ik het belangrijk vond om de theorie achter de Aura en Chakra’s te leren. Deze gebieden voel ik veel aan en wekken mijn interesse, omdat mijn gave mede vanuit mijn derde-oogchakra en kruinchakra ontwikkeld is. Het was mooi om allemaal zelf te ervaren want je werkt een jaar lang met het zien en aanvoelen van je eigen Aura/Chakra’s en die van anderen. Ik heb veel geleerd van deze opleiding en plezier beleefd.

Tarotkaartleggen

Ik heb de cursus Tarotkaartleggen 1 en 2 gevolgd, omdat ik het leuk en interessant vind dat je via kaarten zo veel informatie kan krijgen. Naast de theorie van alle kaarten leer je bij de tweede cursus de kaarten intuïtief te lezen en hierbij gebruik ik ook mijn gave, wat voor verassende leggingen zorgt. Dit heeft leuk uitgepakt en daardoor geef ik ook tarotkaartleggingen.

Reiki

De cursus Reiki 1 en Reiki 2 heb ik ontvangen via het Ushui-systeem. Reiki gebruik ik als een rustpunt en energieoplader. Reiki geeft ondersteuning op verschillende gebieden voor je gehele persoon, zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.
Ik heb nog meerdere cursussen en trainingen gedaan voor spirituele ontwikkeling maar deze zijn het belangrijkste in combinatie met mijn werk.

Agenda overzicht

  • No upcoming events
AEC v1.0.4

Recente reacties

Karima's tweets

Links