Over mij

Confrontatie met mijn gave

Op jonge leeftijd werd ik geconfronteerd met mijn gave. Een “gave” die mij verder liet kijken dan ik eigenlijk wilde en op dat moment aankon. De emoties van anderen overspoelde me en ik doorzag iedereen. Als jong meisje zag ik ’s nachts in mijn slaapkamer entiteiten waar ik vervolgens doodsbang van werd. Hun energie was dwingend en ik voelde dat zij mij mee wilde nemen naar hun wereld. De “astrale wereld” zoals ze dit noemen. Omdat ik zo bang was en niet meer durfde te slapen heb ik dit op een bepaalde manier weten te blokkeren.

Ik wilde niks meer zien, niks meer voelen en heb mezelf blind gemaakt voor wat ik zag en kon gaan zien. Jammergenoeg blokkeerde ik hierdoor ook een groot gedeelte van mezelf. Mijn gave werd een last en ik maakte het mezelf erg moeilijk in mijn leven. Met het loskoppelen van mijn gave, ontkende ik voor een belangrijk deel wie ik werkelijk was.

Durven zien

Rond mijn 21ste kwam ik er pas achter wat ik werkelijk als kind had meegemaakt. Ten eerste, dat de bovenwereld veelvuldig contact met mij probeerde te maken, omdat er kennelijk boodschappen waren die zij wilden doorgeven. Ten tweede, dat in de gave van helderziendheid allemaal waardevolle kwaliteiten liggen waarmee je je medemens, maar in eerste instantie natuurlijk jezelf, kunt helpen. Durven zien schept en geeft vertrouwen in jezelf, in anderen en in de wereld.

De ontwikkeling

Door de erkenning in mezelf en ervaring van anderen om me heen, besloot ik verder te ontwikkelen waardoor mijn gave opnieuw de ruimte kreeg. Het kost veel kracht en levensenergie om iets wat zo waardevol is te willen ontkennen tegenover jezelf. Maar oei wat was dit moeilijk en de confrontatie met mezelf werd een keiharde strijd. Na jarenlange training, verwerking en een heleboel liefdevolle energie, heb ik de nodige balans terug gevonden. Natuurlijk is persoonlijke ontwikkeling iets wat de rest van je leven zal blijven. Het is alleen de kunst om dit als iets waardevols te ervaren waardoor je op een positieve manier door kan groeien en plezier aan jezelf beleefd.
Vier jaar geleden besloot ik om mijn talent te gaan delen met anderen en een bedrijf op te zetten. Nu mijn talent mijn werk is geworden kan ik iedereen de juiste aandacht geven.
Ik ontwikkelde al snel mijn eigen werkwijze; Voordat mijn eerste klant bij mij aanwezig was, had ik de “reading” al compleet uitgeschreven. Op deze manier ben ik steeds dieper gaan kijken zodat elke “reading” bij afsluiting compleet aanvoelt en ik mijn klanten iets waardevols mee kan geven naar huis.

Privé

Naast mijn werk ben ik moeder van een heerlijke dochter Selina, 14 jaar.
Ik ben een echt familiemens en heb vier broers en een zus, wat ik als een groot rijkdom ervaar. Met mijn familie om me heen doen we de leukste en gekste dingen en is voor mij niks anders dan genieten.
Verder ben ik begonnen met het schrijven van boeken waarvan mijn eerste boek “Geef je kind een stem” uitgegeven is.
Op dit moment is mijn leven een droom die werkelijkheid is geworden. Het terugvinden van mezelf heeft alle deuren naar geluk open gezet. Dit gun ik iedereen en mijn bedrijf is daarom een geschenk voor zowel mezelf als voor een ander. Geluk is het meeste waard als je het kan delen met een ander…

Agenda overzicht

  • No upcoming events
AEC v1.0.4

Recente reacties

Karima's tweets

Links