Reading

Reading

Voordat u fysiek bij mij aanwezig bent bereid ik me voor en heb ik de reading en het verslag al klaar. Er is daarom altijd ruimte om van te voren vragen te stellen als u daar behoefte aan heeft. Deze vragen neem ik dan mee in de reading. Als u er bent nemen we de reading door en kunt u vragen stellen tot alles duidelijk en compleet aanvoelt. Een reading kan ook op afstand via de mail en werkt in principe hetzelfde alleen dan zonder fysiek contact.
In een reading kijk ik een laag dieper bij een persoon waardoor ik direct kan zien wat er werkelijk aan de hand is. Elke destructieve emotie of levensinstelling heeft een oorzaak die vaak diep weggestopt zit. Deze oorzaak maak ik zichtbaar samen met de manier deze te verwerken en te veranderen. De bewustwording zelf zal al zorgen voor een stuk rust maar er echt aan kunnen werken geeft een nieuwe kijk op de toekomst. Het verslag van de reading krijgt u mee naar huis zodat u gelijk aan de slag kunt. U leert eerlijker naar uzelf te kijken en patronen los te laten wat nieuwe mogelijkheden biedt voor het zien en ervaren van geluk.

Het eerste consult

Bij het eerste consult kan er een overzichtsreading gedaan worden. Deze reading maakt een overzicht van uw gehele levensloop en geeft inzicht in datgene wat maakt dat u nu hier staat. Klachten beginnen met één oorzaak die in de loop der tijd allerlei kettingreacties teweeg brengen. Op deze manier valt u onbewust in een bepaald patroon zonder te weten hoe dit patroon zich heeft ontwikkeld. Omdat we de oorzaak kwijt zijn weten we ook niet meer hoe we uit deze cirkel kunnen stappen. Meestal geeft deze reading al veel begrip en erkenning wat voor een juiste flow zorgt om verder te willen ontwikkelen. Na deze eerste reading kunnen er na verloop van tijd weer nieuwe readings gedaan worden die steeds een stap verder gaan in uw ontwikkelingsproces.

Contact met overledenen

Als u in contact wilt komen met een overleden dierbare en daar vragen over heeft kunt u dat altijd van te voren aangeven. U kunt een foto van deze persoon doormailen en dan neem ik de informatie die ik doorkrijg gelijk mee in het verslag. Wilt u alleen een reading over deze persoon is dat ook mogelijk. Deze reading werkt net als mijn andere readings. Voordat u op consult komt maak ik contact met de overledenen en zet alles wat deze persoon u door wilt geven in een verslag. Vaak is tijdens het consult ook nog contact te maken zodat er verder in kunnen gaan op vragen die eventueel bij u naar boven komen.

Kinderen

Bij kinderen die onrustig zijn of bepaald ongewenst gedrag vertonen waar geen duidelijkheid in verkregen kan worden is een reading een uitkomst. Ouders vinden het vaak lastig om zelf te ontdekken wat er nu precies aan de hand is en wat er allemaal omgaat in hun hoofdje. Meestal krijg je als ouder een bepaald opvoedingspatroon aangewezen waarvan je hoopt dat het werkt. Omdat ieder kind toch verschillend is en een eigen identiteit en persoonlijkheid heeft werkt de doorgaande strakke opvoeding meestal niet meer. Het is belangrijk elk kind individueel te gaan bekijken. Op deze manier leert u de behoeftes kennen van uw kind wat leidt tot het juiste opvoedingssysteem.

Zie ook mijn boek “Geef je kind een stem” een werkboek voor een opvoeding vanuit verbinding.

Readings van kinderen doe ik meestal via de ouders, omdat een kind tot een jaar of zeven nog in de energie van de moeder leeft. Het kan zijn dat als de moeder iets veranderd in haar gedragspatroon dit gelijk doorwerkt op het kind. Inzicht in jezelf schept op deze manier inzicht in het kind. Daarnaast kijk ik altijd nog naar het kind zelf om te zien wat er speelt in zijn of haar belevingswereld, gevoelswereld en gedachten wereld. Een kind heeft vaak zoveel te vertellen dat de ouders genoeg handvatten mee krijgen die thuis toegepast kunnen worden.

Dieren

Mijn gave werkt ook op dieren en meestal doe ik dan een reading via een foto. Sommige dieren vertonen bepaald gedrag waarvan u zelf de oorzaak niet kunt vinden. Ze kunnen een aandoening of ziekte hebben zoals, veel overgeven of niet willen eten. Het kan ook zijn dat uw dier ineens neerslachtig of futloos is en dan is het vaak belangrijk even te gaan kijken waar het dier nu precies mee zit. Uw bijdrage hierin is belangrijk om toe te passen thuis zodat deze klachten weer kunnen veranderen. Deze reading is vaak wat korter en de prijs word hierbij besproken.

Agenda overzicht

  • No upcoming events
AEC v1.0.4

Recente reacties

Karima's tweets

Links