Tarot

Een tarotlegging kan voor sommige wat tastbaarder zijn omdat u via de kaarten mee kan kijken.

De kaarten

De kaarten bieden duidelijkheid over waar u nu staat in het leven samen met het verleden wat heeft gemaakt dat u nu hier staat. Daarnaast geven de kaarten informatie over de toekomst hoe hij er op dit moment in uw leven voorstaat. De toekomst staat daarentegen nooit vast.

Hulp en mogelijkheden

Tarotkaarten bieden hulp en mogelijkheden zodat u er voor kunt kiezen een ander pad in te slaan in uw leven en zo uw toekomst kunt veranderen. Eigen verantwoordelijkheid in, het zien en ontdekken, dat veel in het leven een keuze is en alles kan veranderen als u dat zelf wilt.

Specifieke vragen

De kaarten zijn ook goed voor specifieke vragen, bijvoorbeeld als u tegen dingen aanloopt op werk, privé, in relaties, financiën, of als u in uw levensloop last hebt van bepaalde blokkades. Zo kunt u gaan herkennen wat er speelt, zien hoe alles is veroorzaakt en bewust worden van hoe alles weer kan veranderen.

Verschillende leggingen

Er zijn veel verschillende leggingen maar meestal begin ik met een doorkijklegging. Een doorkijklegging is een legging waarbij het aantal kaarten groter is dan bij leggingen voor alleen een vraagstelling. Een doorkijklegging kan antwoord geven op een aantal uiteenlopende vragen en haalt dingen naar voren die voor de vraagsteller op dit moment belangrijk zijn.
Net als bij een overzichtsreading geeft deze legging een uitgebreid overzicht van gebeurtenissen in uw leven die ervoor hebben gezorgd dat u nu hier staat. Via deze opening kan het consult eventueel uitgebreid worden met andere leggingen.
Leggingen kunnen uitwijden van beknopte vragen tot hele levensleggingen. Daarom bespreek ik altijd duidelijk met u uw wensen zodat we tot het juiste consult komen en uw vragen goed beantwoord kunnen worden. Het kan ook zo zijn dat u het aan mij overlaat en dan zal ik goed invoelen welke legging ik het beste voor u kan leggen.
De kaarten worden uiteindelijk altijd door uzelf geschud. De tarot haalt op deze manier het belangrijkste uit uw onderbewustzijn naar boven.

In sommige leggingen komt het begrip “Karma” voor. Karma is in dit leven niks anders dan “De wet van oorzaak en gevolg”. Het gevolg van uw eigen handelingen en denken. Wie zaait zal oogsten. Karma heeft veel te maken met uw eigen lessen in dit leven en dat kan een onafgemaakte les zijn uit een vorig leven. Soms komen er wel vorige levens aan te pas maar ik wijk hier vaak niet te veel over uit omdat het leven nu toch is waar het om draait. Er zijn wel speciale leggingen die specifiek gericht zijn op vorige levens en bij interesse kan er dan zo’n legging gedaan worden.
Een tarotconsult duurt meestal een uur maar kan ook uitlopen.

Agenda overzicht

  • No upcoming events
AEC v1.0.4

Recente reacties

Karima's tweets

Links